Elegante designer pendler fra Flos

18 juni 2018 Astrid Pedersen
Elegante designer pendler fra Flos

Hvis du ønsker at give dit hjem et unikt og personligt præg, kan du med fordel vælge at dekorere dem med smukke og elegante pendler. Mange moderne pendler er som skabt til at fungere som funklende smykker til at komplementere stuens øvrige indretning, på samme måde som de helt rette, velvalte accessories komplementerer dit moderigtige designer outfit.

Pendler fra Flos – det sikre valg

Det italienske designer brand Flos har specialiseret sig i at formgive og fremstille tidløse og raffinerede designer lamper, som passer ind i næsten ethvert decor. Flos har allieret sig med højt profilerede designere, og har i fællesskab med disse skabt en perlerække af elegante og eksklusive pendler, som vil pynte over sofabordet eller i hyggekrogen i enhver moderne indrettet stue. Den berømte 2097 serie fra Flos, designet af Gino Sarfatti, er et prima eksempel på en pendel, som på en gang besidder en strømlinet elegance og en evne til at fremstå som et art statement i sig selv. Denne unikke pendel er inspireret af smedejerns lysekroner, men har i stedet for stearinlys helt klare pærer som lyskilde. 2097 pendler er de perfekte lamper til hjem hvor der er højt til loftet – for eksempel patricier villaen eller herskabslejligheden.

En anden Flos pendel er designet af Philippe Starck – en designer, de fleste kender. Denne pendel hedder Romeo Babe S, og er en klassisk udseende pendel med en riflet skærm i klar glas. Romeo Babe S fås i en soft light variant, hvor skærmen er betrukket med farvet silke. Denne lampe giver et lækkert blødt og varmt lys, og kan passe ind i nærmest enhver indretnings stil.

Find pendler fra Flos online

Hvis du er blevet hooked på at dekorere din stue med flotte Flos pendler, bør du tage et kig på andlight.dk, hvor du finder et stort og varieret udvalg af lamper i alle afskygninger.

Flere Nyheder