Er din gulvafsliber i København god?

24 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Er din gulvafsliber i København god?

Mange gulvafslibere i København og oplandet i de omkringliggende egne vil forsøge at give dig forskellige tilbud på at give dine gulve en gulvafslibning, fordi der er sådan et stort marked for mange forskellige typer af trægulve i den danske hovedstad, hvilket er lig med penge i kassen for disse gulvafslibningsfirmaer.

Det er dog ikke alle gulvafslibningsfirmaer, der har lige stor anciennitet, erfaring, viden og de rette fagfolk hyret ind til at udføre gulvafslibningen i København og områderne deromkring.

Nogle firmaer udliciterer ligefrem opgaverne til andre underleverandører. Andre firmaer igen forsøger at slippe afsted med noget halvhjertet arbejde, som de håber, du ikke lægger mærke til, men alligevel accepterer, fordi de er godt skåret fra tungen.

Du har måske tjekket firmaet ud på nettet, før du hyrede dem, men nettet kan indeholde mange falske anbefalinger, og disse kan være manipulerede eller ligefrem skabt af firmaet selv for at få det til at se ud som om, at de er værdsat af kunderne!

Så hvordan skal du kunne finde ud af, om du har at gøre med et godt gulvafslibningsfirma, hvis du ikke har det store kendskab til, hvordan dette arbejde udføres?

Her får du hjælpen i form af nogle spørgsmål, du indledningsvis kan stille dem, helst over telefonen, hvor disse svar skal komme som skidt fra en spædekalv, hvis du har fået fat i et firma, der har tilknyttede professionelle gulvafslibere.

 

Lad dig ikke spise af med udenomssnak, men forlang et svar prompte på følgende:

– Hvordan efterbehandler man trægulve?

– Hvordan fastsætter I prisen på gulvafslibning?

– Hvornår er der behov for en gulvafhøvling?

 

Det er helt forståeligt, hvis du ikke selv kender svarene til disse spørgsmål, for disse spørgsmål er også til for firmaernes skyld, der skal kunne svare resolut og gerne give dig nogle eksempler og uddybninger.

Kan de ikke det, er det nok værd at lede efter et andet gulvafslibningsfirma i København.

Flere Nyheder