Få fast lav pris på en boligadvokat i Odense

By:

Står du overfor et boligkøb og søger du derfor en boligadvokat Odense, hvor du får fast lav pris og en professionel og effektiv behandling af din sag? Så er det helt oplagt at tage kontakt til Hviid advokater. Her har de mere end 27 års erfaring på området, og Hviid advokater har medvirket til gennemførelse af mere end 12.000 bolighandler. Den faste pris for en boligadvokat er på blot kr. 6.900,-. Den første samtale er gratis, og naturligvis er de hos Hviid advokater 100 procent uvildige. Hos Hviid advokater får du en boligadvokat med et godt kendskab til Odense. Der er tilknyttet boligadvokater med et godt lokalkendskab, har stor viden om byen og om ejendomsmarkedet i den fynske by.

Ejendomsmægleren repræsenterer sælger

Det er altid vigtigt at gøre sig det klart, at en ejendomsmægler altid repræsenterer sælgeren af en bolig. Så umiddelbart har en køber ikke nogen part, der repræsenterer hende eller ham. Men her vil det være logisk at gøre brug af en boligadvokat. Med en boligadvokat får du person, der kan gennemgå alle dine dokumenter for at sikre, at der ikke dukker ubehagelige overraskelser op undervejs. En boligadvokat fra Hviid advokat vil påpege, hvis der er noget, der skal tages stilling til. I nogle tilfælde kan et hus med fejl og mangler være et udmærket køb, så længe køberen er opmærksom på forholdene. Det er ikke sjovt at opdage fejlene, når det først er for sent, og købaftalen allerede er underskrevet.

Mange papirer involveret

Et huskøb er for langt de fleste mennesker den største investering, de nogensinde foretager sig. Det kan derfor være meget svært, specielt for førstegangskøbere, at overskue de mange dokumenter, der er en del af handlen. Mange får bekymringer, og mister overblikket over økonomien og de mange involveret dokumenter. Med en boligadvokat slipper du for alle bekymringer, og vil blive rådgivet til at tage de rette beslutninger, der sikrer dig mod at få ubehagelige overraskelser senere. En boligadvokat kan hjælpe dig til at få styr på lån, finansiering, skat, forsikring og meget andet.

Skal være uafhængig

Det vigtigste element når du vælger boligadvokat er, at der skal være tale om en uafhængig advokat. Man skal altid være opmærksom på, at en bankrådgiver eller en rådgiver i et realkreditinstitut eller i et forsikringsselskab oftest har fokus på at sælge egne produkter. En boligadvokat er derimod altid på din side, og tænker ikke på at få provision i forbindelse med de aftaler, der bliver indgået.