Find den bedste elektriker på Frederiksberg

15 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal boligen sættes i stand, eller skal du have opført en tilbygning? Så bør du alliere dig med e dygtig elektriker

Hvordan kan en elektriker hjælpe mig?

En elektriker eller el installatør er en teknisk fagperson som er specialiseret inden for arbejde som vedrører de faste el installationer i en bygning. Skal der udføres elektriker arbejde, som rækker ud over udskiftning af en pære eller en sikring, i din bolig, er det således en elektriker du skal have fat på.

Faktisk er det strengt forbudt for dig som menigmand selv at rode med disse installationer. Du må for eksempel ikke selv trække nye kabler eller oprette nye grupper. Du må heller ikke selv udskifte dit hfi relæ – og du må ikke omdirigere ledninger som hører under de faste installationer.

image

Hvis du forsøger dig som gør det selv elektriker kan du ikke alene risikere at forårsage store skader på bygning og indbo. Du sætter også dit eget og andre menneskers liv og helbred på spil. En kortslutning i de elektriske systemer kan afstedkomme eksempelvis en brand i de elektriske systemer som med lynets hast kan sprede sig i en etage ejendom. Og skaber du uforvarende overgang i systemerne vil hvidevarer og husholdnings apparater kunne forvandles til veritable dødsmaskiner som giver livsfarlige elektriske stød.

Derfor skal der altid en autoriseret elektriker eller el installatør på banen hvis der skal rodes med de faste el installationer i boligen. Står du eksempelvis for at skulle renovere eller bygge om eller til er det en god idé at få elektrikeren ind over projektet på så tidligt et tidspunkt som muligt. Så er du nemlig sikret den bedste planlægning og implementering af dine nye installationer.

Find din lokale elektriker på Frederiksberg

Din nærmeste elektriker på Frederiksberg hedder Søkvist El-Anlæg A/S – klik ind og læs mere på sokvist.dk

Flere Nyheder