Find den rette trusse til din kropsform

11 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find den rette trusse til din kropsform

En vigtig del af en veludrustet lingeri garderobe er de fine og delikate trusser. Med den helt rigtige trusse kan du på én gang skjule og fremhæve de mest interessante dele af din anatomi i en erotisk sammenhæng. Trusser med blonder og andre fine detaljer så som pyntebånd og sløjfer lægger op til en fræk og forførende pakkeleg, med dig som gaven. Og vælger du de mere sassy modeller i lak, wet look eller sågar uden bund, kan du være sikker på at skabe den helt rigtige stemning!

Hvilken type trusser skal jeg vælge?

Der findes et utal af trusse modeller på markedet – og i bund og grund kan man sige, at du bør vælge et par trusser, i hvilke du føler dig godt tilpas. Det at føle sig hjemme i sit lingeri er nemlig alfa og omega for om det virker efter hensigten.

Er du usikker ved at bære et par g strengs trusser, bør du vælge et par, som indeholder lidt mere materiale. Du kan sagtens være fræk i et par vel designede thai eller maxi trusser, som holder lidt mere på formerne, hvis din selvtillid får det bedre af det. De fleste lingeri trusser er skabt til at være frække uanset mængden af stof. Og så er der plads til mere lir i form af frække detaljer på et par maxi trusser, end der er på et par minimalistiske g strengs trusser.

Du kan også vælge de lidt mere atypiske trusse modeller, som for eksempel de florlette, løst siddende skovtrusser, eller de særligt moderne hipsters, som sidder kækt på hoften, og har deres linning lige over baldens runding. Eller hvad med et par tæt siddende briefs i frækt wet look, som smyger sig til din hud og fremhæver dine former?

Du kan finde et stort udvalg af trusser på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/trusser

Flere Nyheder