Gulvafhøvling i Tåstrup – når en gulvafslibning ikke slår til

20 maj 2019 Astrid Pedersen
Gulvafhøvling i Tåstrup - når en gulvafslibning ikke slår til

Når dit trægulv har taget skade, som ikke kan udbedres med en gulvafslibning, skal du have fat på en dygtig gulvmand, som kan udføre en grundig gulvafhøvling.

Hvorfor kan jeg ikke selv foretage en gulvafhøvling?

Måske tænker du, at der er penge at spare, hvis du selv varetager opgaven med afhøvling af dit gamle trægulv. Det kan da også godt lade sig gøre at leje en gulvafhøvling maskine til privat brug i visse byggemarkeder, lige som du kan leje en tilsvarende maskine til gulvafslibning. Dette betyder dog ikke, at det er en ubetinget god idé at give sig i kast med dette projekt på egen hånd.

En gulvafhøvling er en væsentlig mere radikal procedure end en gulvafhøvling – ved en gulvafhøvling anvendes knive, monteret på en valse, frem for sandpapir. Når gulvafhøvling maskinen køres hen over gulvbrædderne, vil den roterende valse med de skarpe skær høvle et tykt lag – mellem to og fire millimeter – af gulvets overflade. Dette er særdeles effektivt, hvis dit gulv er skævt, har niveau forskelle, eller har alvorlige og dybe revner og skrammer.

Til gengæld er der stor risiko for at komme galt af sted med en gulvafhøvling, hvis man ikke har det rette håndelag. Og får du først udrettet flere skader eller niveau forskelle på dit trægulv, er det ikke sikkert, at det kan reddes. Et trægulv kan nemlig kun holde til så mange gulvafhøvlinger, før det bliver for tyndt og skrøbeligt. Derfor er det bedst, om du allierer dig med en erfaren og faglært håndværker, som har ekspertisen og håndelaget til at udføre din gulvafhøvling sikkert og med minimal risiko for skader.

Find din håndværker online – og få et tilbud på gulvafhøvling

Hvis du leder efter en dygtig gulvmand, som kan forestå din gulvafhøvling og efterbehandling af dit trægulv, kan du med fordel starte hos dit lokale gulvfirma. Hos https://gkservice.dk/gulvafhoevling-taastrup/ finder du de bedste tilbud på en billig gulvafhøvling i dit nærområde.

Flere Nyheder