Kan man skifte døre om vinteren?

10 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du vil have en ny dør i din bolig, har du måske tænkt, at du er nødt til at vente til sommer eller i hvert fald til foråret med at gøre det. Det går jo ikke, at du begynder at udskifte døren midt om vinteren. Det vil bare lukke alt for meget kold luft ind i din bolig. Det er rigtigt, at det vil det, lige når du udskifter døren, men det tager ikke lang tid for dig at udskifte din dør, og derefter vil du kunne begynde at nyde alle fordelene ved at have en ny dør. 

Når du får en ny dør, får du jo også typisk en tættere dør. Det betyder, at du slipper for de kuldebroer, der er fra dørene. Dermed kan du få et langt bedre indeklima allerede denne vinter, hvilket jo vil være en kæmpe fordel for dig. Det er jo ikke rart at sidde i sin egen bolig og fryse. 

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil bestille dine nye døre nu, kan du for eksempel gøre det på klarwindows.co.uk. Det er en stor webshop, hvor de handler med døre og vinduer. De har derfor meget forskelligt, som du kan vælge imellem. 

image

Hurtigere levering på døre om vinteren 

Udover at du får en forbedring af dit indeklima nu og her, når du bestiller en ny dør om vinteren, kan du også som regel få den leveret hurtigt. Der er nemlig ikke så mange andre, der bestiller døre om vinteren. Derfor vil det ikke tage lige så lang tid for dig at få den leveret. Det er jo altid rart, når det går hurtigere for dig at få noget leveret. 

Derudover vil du også ofte kunne finde gode tilbud på døre om vinteren. Netop fordi der ikke er så mange andre, der køber på det tidspunkt. Det er jo også altid rart at kunne spare nogle penge på projektet. 

Flere Nyheder