Lav mad i haven med gas

12 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Flere og flere har fundet ud af, at gas er fantastisk. Det er en nem mulighed for at lave mad eller grille i haven. Du kan have et udendørs køkken, hvor du kan stå ude når vejret er godt og lave mad. Enten på et blus eller på en grill. Mange har fundet ud af ,at det er nemmere at have en gasgrill. Blandt andet på grund at at de spare tid.

Du skal ikke stå og bøvle med kul og vente på at de bliver klar til at du kan begynde at lave mad. 5-10 min. så er gasgrillen klar og du har markant bedre kontrol over varmen. Det betyder, at du kan lave meget mere mad, end blot at grille et par pølser og en bøf. Forestil dig blandt andet at lave boller, en tærte eller julens and eller flæskesteg. Du kan læse mere her https://www.primagaz.dk/privat/gasflasker.

gasflasker

Få byttet din tomme gasflaske

En gasflaske har mange gode formål og når den er tom skal den byttes til en ny, som er fuld. Selvfølgelig sker det altid bedst som man bruger den, så derfor er det en god ide at have to eller flere, så man ikke løber tom. Du kan få din gasflaske eller gasflasker udskiftet i byggemarkeder, hos mange småkøbmænd eller på en tankstation. Du kan også vælge at få dem byttet på nettet.

Her kan du bestille en bytning. Det har den fordel at du ikke selv skal ud og få dem byttet. En fuld gasflaske er tung. Omvendt sker det ikke indenfor få timer. Derfor er det en god ide altid at have en ekstra gasflaske. 

Du bestiller og betaler blot or udskiftningen på nettet. Stiller de tomme flasker ud og så kommer firmaet forbi og tager de tomme gasflasker med og stiller nogle nye fulde. 

Flere Nyheder