Opbevaringen af døren forud for brug

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Om man så selv henter den dør hjem eller man køber den et sted fra, som der leverer den til en, så skal man jo lige vide, hvor den skal stå til at starte med.

Det kan lige være en kort overgang, fordi man senere på dagen skal sætte den op, så det gør ikke så meget, hvis den ikke passer ind, eller den fylder, for den kommer snart hen på sin rette plads.

Men hvis man så finder ud af, at man ikke får den sat op samme dag, eller man allerede ved det på forhånd, så skal man finde et sted, hvor man kan have den stående eller liggende.

Her finder man hurtigt ud af, at sådan en dør kan fylde en del, når den ikke befinder sig, hvor den hører til, så det kan være svært at finde en plads, hvor den kan ligge i længere tid ad gangen, uden den blive irriterende at se på.

Dörrar

Omvendt skal man jo heller ikke glemme den, så man ikke har udført arbejdet med den, så man bør heller ikke lægge den for langt væk.

Døren skal man finde en plads til

Hvis den også ligger for langt væk, så kan man også finde det svært at finde overskuddet til at tage den frem og sætte den op, og man vænner sig til, at der bare er et indgangsparti, hvor der ikke er nogen dør.

Men det kan ende med, at døren tager fugt til sig eller af anden grund ikke har godt af at ligge det sted, hvor man har fundet plads til den, om det er på loftet, i kælderen eller skuret.

Den gode plan er, at man på forhånd forbereder sig på, hvor man skal have den dør stående, og så skal den ikke være der for længe, før man sætter den op, hvor den hører til.

Du kan starte med at finde den på Klarfönster.

Flere Nyheder