Plakater til hjemmet og til dit kontor

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du brug for lidt ekstra motivation i hverdagen, bør du overveje, hvad du kigger på til daglig. Hvis alternativet til en computer- eller fjernsyns skærm er en hvid væg, er det meget sandsynligt, at du mangler lidt visuel stimulation i det daglige. Og her kan flotte plakater, som ikke koster en formue, virkelig gøre underværker.

Plakater til stuen

Plakater forestiller ikke nødvendigvis blot pop bands, sportsstjerner eller andre celebrities. Måske forbinder du plakater med idol plakater fra din ungdom, eller med de tynde hesteplakater, man kunne pille ud fra Penny-bladene. Men nutidens plakater holder en helt anderledes standard og kvalitet i såvel papir som trykfarve. Du kan få meget flotte og livagtige plakater med alle typer motiver, som holder farverne flot til trods for udsættelse for sollys og kunstigt lys.

Du kan vælge imellem alle typer motiver – lige fra naturfotos over dyremotiver og blomstermotiver til kunstprint (reproduktioner i plakatform af kendte kunstneres værker) og genoptryk af de danske plakatkunstneres velkendte og elskede værker. En eller flere plakater med motiver af for eksempel Picasso, Dali eller Monet vil tilføje væggene i din stue stil og klasse, uden at det behøver at vælte dit budget.

Plakater til arbejdspladsen

Det er blevet mere og mere populært at opsætte inspirerende eller motiverende plakater på kontoret. Disse tjener det formål at give medarbejderne noget kønt at kigge på som alternativ til en kedelig, grå væg – for eksempel et smukt bjerglandskab, en solbeskinnet eng, en vidstrakt sandstand eller det blå ocean – garneret med et citat, som skal vække stof til eftertanke, og opfordre medarbejderen til at yde sit ypperste og være en god kollega. Disse plakater fås i forskellige størrelser og med mange forskellige motiver, og gør sig især godt i glas og ramme.

Du kan finde et hav af inspirerende, motiverende, eller blot æstetisk smukke plakatersohu-shop.dk

Posted in: plakater